top of page
Search
  • Writer's picturelillslugna

Sund hudvård


I dessa upplysningens tider är det skönt att representera svensk, ekologisk hudvård från lokala producenter.

Jag är ingen överdriven hudvårdskonsument, men jag har alltid vårdat min hud. Maria Åkerberg hette Dermanord när jag började använda hennes produkter.Det är 25 år sedan nu. Det är tryggt att sälja hennes produkter då hennes bolag övervakar alla nya rön på marknaden. Om något inte är ok så tar de genast tag i det och informerar. Det är annars en djungel att ta reda på vad som finns i den hudvård vi använder dagligen. För den som vill handla mycket enkel och okomplicerad hudvård så kan också Kalvsveds humle produkter vara ett alternativ. Just nu bara älskar jag deras bodybutter apelsin. Jag har supertorr hy och har inte kunnat använda foundation på många år då den bara krackelerar, men NU! Jag kör den all over. Fantastisk!

Ta vara på er! Njut av vårvärmen och solen.

/ Lill.

20 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page